Mastercard Priceless Insurance – Business

Activează-ți asigurarea gratuită valabilă pentru cumpărăturile online

ACTIVEAZĂ ASIGURAREA

Asigurare gratuită pentru cumpărături online oferită de Mastercard*

Cumpărăturile online sunt acum și mai sigure cu Mastercard

Cum beneficiezi de ofertă?

Pentru a beneficia de asigurarea gratuită a cumpărăturilor tale online, este necesar să activezi asigurarea AXA prin click pe butonul ACTIVEAZĂ ASIGURAREA de mai sus.

Asigurarea gratuită pentru cumpărăturile relizate online include:

Garanție extinsă
(în limita a 1.500 €) – un (1) an suplimentar de garanție față de garanția producătorului pentru produse electrocasnice și electronice, de exemplu smartphone-uri și laptop-uri.

Protecția celui mai bun preț
(în limita sumei de 1.500 €) – rambursarea diferenței dintre prețul de cumpărare al produsului și un preț mai redus al aceluiași produs identificat într-un alt magazin online, în termen de 30 de zile de la cumpărare (preț minim pentru un singur produs: 50 €, diferență minimă de preț: 50 €)

Protecția cumpărăturilor
(în limita sumei de 1.500 €) – protecție împotriva furtului sau deteriorării accidentale a produsului la locul de reședință în termen de 30 de zile de la cumpărare. Asiguratorul va rambursa costul reparării sau înlocuirii produselor acoperite de asigurare sau va rambursa în contul Titularului cardului contravaloarea prețului de cumpărare al produsului.

*Asigurarea se aplică cumpărăturilor pentru afaceri, realizate la magazine online din Europa, Marea Britanie, Norvegia și Elveția, plătite cu un card Mastercard Business sau Corporate eligibil.

Consultă Termenii și Condițiile de Asigurare

Asigurarea este oferită, pentru o perioadă inițială de un an de zile de la data activării, în baza unui contract de asigurare la nivel de grup încheiat între Mastercard Europe SA și societatea de asigurări INTER PARTNER ASSISTANCE, S.A., membră a Grupului AXA, cu sediul social în 166 avenue Louise, 1050 Brussels, Belgia, înregistrată la Registrul comerțului administrat de Greffe de Tribunal de commerce de Bruxelles cu număr de înregistrare 0415591055. Înainte de expirarea perioadei inițiale de un an de zile de valabilitate a asigurării, o cerere de reactivare a acesteia va fi transmisă pe adresa de email comunicată de către posesorul cardului în formularul de activare AXA. Oferta specială de asigurare poate fi limitată în timp, încetarea acestei oferte de asigurare fiind comunicată pe site-ul web www.mymastercard.ro. Încetarea nu va avea niciun efect asupra polițelor de asigurare active la data încetării.