CASA TIFF

50% reducere la tarifele din Mastercard Business Lounge din cadrul CASA TIFF

Bucură-te de ofertă

50% reducere la tarifele din Mastercard Business Lounge din cadrul CASA TIFF

Te poți bucura de reducere de 50% la tarifele pe ora din Mastercard Business Lounge* din cadrul CASEI TIFF dacă plătești cu un card Mastercard Business sau Corporate, emis în Romania.**

În plus poți beneficia de o reducere de 10% la toate cumpăraturile de la partenerii CASEI TIFF (Visuin, Melomelang și Lunet Eyewear).

*MASTERCARD LOUNGE DIN CADRUL CASEI TIFF SE DESCHIDE PE 18 OCTOMBRIE

**Tariful de bază este de 75 lei/oră, iar minimul este de 150 lei/2 ore. Pentru o rezervare pe toată ziua se percepe o taxă de 750 lei. Dacă deții un MasterCard Business sau Corporate vei avea o reducere de 37,5 lei/ora si 75 lei/2 ore iar rezervarea va fi tarifată la 500 lei.

Timpul minim de rezervare este de 2 ore, maxim 12 ore, orarul fiind de la 09.00 la 21.00. Orice rezervare se va termina cu 10 minute mai devreme pentru curațenia si igienizarea spațiului între clienți. 

Spațiul va fi rezervat în totalitate pentru un singur client, iar acesta poate decide cați invitați poate avea (maxim 12). Casa Tiff pune la dispoziția ta, prin partenerii lor (Nespresso, Aqua Carpatica) cafea si apă. De asemenea spațiul va fi dotat cu o masă de ședință pentru 12 persoane, sistem de teleconferință zona de relax (canapea, fotolii) si o zona de welcoming/secretariat (imprimantă, încărcătoare, telefoane etc.). 

Despre CASA TIFF

Casa TIFF este rezultatul nevoii de a reuni sub un singur acoperiș atât cele mai interesante proiecte, cât și echipa, fanii festivalului, pe toți cei care au nevoie de un spațiu în care să exprime și să respire artă. Cei pe care îi veți întâlni acum, aici, speră, la rândul lor, să scrie într-o zi propria pagină în istoria culturală a țării.

Proiecțiile de filme și concertele live sunt o obișnuință pentru Casa TIFF, care s-a dovedit însă în egală măsură un spațiu pentru realizarea de emisiuni, susținerea de conferințe și traininguri sau evenimente corporate. Așa cum ne-am propus de la bun început: inspirăm creativitatea. În toate formele ei!