CertSign

10% reducere la achiziția Serviciilor de Încredere certSIGN*

Bucură-te de ofertă

10% reducere la achiziția Serviciilor de Încredere certSIGN*

Cum beneficiezi de ofertă?

Te poți bucura de discount atunci când achiți pachetul online cu un card Mastercard Business sau Corporate.


*Oferta este valabilă în perioada 01.01-31.12.2022, este identică pentru toate cardurile Mastercard Business sau Corporate și nu se poate cumula cu alte discount-uri.


Aceasta include:
-serviciile de încredere eIDAS (semnătura electronică calificată)
-platforma de creare a a fluxurilor de semnare (flowSIGN)
-arhivarea electronică cu valoare legală
-specialistul tău certSIGN în digitalizare – 2 ore, 4 ore sau 6 ore de consultanță gratuită pentru digitalizarea afacerii tale


Oferta este disponibilă online la: https://mastercard.certsign.ro/

Despre certSIGN

certSIGN, principalul producător și dezvoltator de soluții criptografice și servicii de încredere din România, furnizează servicii de încredere în conformitate cu cerințele Regulamentului eIDAS.

Soluțiile certSIGN sunt dezvoltate integral în România și proiectate special pentru necesitățile specifice mediului de business și pentru garantarea siguranței datelor personale. certSIGN te ajută să protejezi informațiile electronice, de la contracte și tranzacții online pană la informații salvate pe stațiile de lucru și servere, desfășurând proiecte în domeniul identității digitale, a semnăturilor electronice și securității cibernetice în peste 20 de țări.

certSIGN este singurul furnizor din România, prin sistemul ”Paperless” de semnătură electronică calificată la distanță și sigiliu electronic la distanță, care a obţinut certificarea remote Qualified Signature and Seal Creation Device, conform Regulamentului eIDAS. Acesta se regăsește în lista dispozitivelor aprobate de către Comisia Europeană, singura de referință la nivel European.