EXQUISITE  oferta

Ofertă cu EXTRA BENEFICII
în perioada
10-12 decembrie

Bucură-te de ofertă

25% reducere la orice produs achiziționat în magazine sau online*

Cum beneficiezi de ofertă?

OFERTĂ LIMITATĂ

În weekendul 10-12 decembrie bucură-te de 25% reducere la orice produs achizitionat la EXQUISITE în magazine unde trebuie să prezinți această ofertă, cât și online pe www.exquisitediamonds.ro, dacă plătești cu cardul tău Mastercard Premium.

După această perioadă și până la finalul anului, te poți bucura în continuare de 7% reducere la orice produs achizitionat la EXQUISITE în magazine unde trebuie să prezinți această ofertă, cât și online pe www.exquisitediamonds.rodacă plătești cu cardul tău Mastercard Premium.* 

*Oferta se poate cumula cu alte reduceri sau promoții existente în locație, doar pentru bijuteriile cu diamante, în limita a 18% din valoarea produsului, dar nu se poate cumula cu programul de fidelitate.

Despre Exquisite

Exquisite este elementul de noutate pe piața bijuteriilor exclusiviste, oferind clienților săi bijuterii de tip statement din aur cu diamante și pietre prețioase.

Brandul Exquisite propune piese cu semnătura unor designeri de marca din piața luxury precum și creație proprie, alegerea perfectă pentru celebrarea momentelor EXQUISITE.
Pentru o experiență de shopping uplifting, magazinele Exquisite creează ambientul perfect.