FREYWILLE oferta


Oferta cu EXTRA BENEFICII
în perioada
3-5 decembrie

Bucură-te de ofertă

O eșarfă cadou pentru orice achiziție de bijuterii în magazine*

Cum beneficiezi de ofertă?

OFERTĂ LIMITATĂ

În weekendul 3-5 decembrie bucură-te de o Eșarfă Gavroche cadou pentru orice achiziție de bijuterii, 7% reducere pentru orice produs achiziționat și prezentări private ale colecțiilor, la cerere, la FREYWILLE dacă plătești cu cardul tău Mastercard Premium.

După această perioadă și până la finalul anului, te poți bucura în continuare de 7% reducere pentru orice produs achiziționat și prezentări private ale colecțiilor, la cerere, atunci când plătești cu cardul tău Mastercard Premium în magazin. Trebuie doar să prezinți această ofertă.*

*Oferta nu se poate cumula cu alte reduceri sau promoții existente în locație.

Despre Freywille

Cu peste 50 de boutique-uri proprii deschise în lume, FREYWILLE, renumita casă austriacă de bijuterii cu email, este un jucător global important pe piața bijuteriilor de lux.

Bijuteriile FREYWILLE sunt inspirate de emoții frumoase sau opere ale unor artiști celebri, precum Vincent van Gogh, Paul Gauguin, Gustav Klimt, Claude Monet, Alphonse Mucha sau Friedensreich Hundertwasser. Ingeniozitatea artistică și spiritul creator reprezintă centrul în jurul căruia se conturează FREYWILLE.