GERARD DAREL


10% reducere pentru orice produs achiziționat în magazin*

Bucură-te de ofertă

10% reducere pentru orice produs achiziționat în magazin*

Cum beneficiezi de ofertă?

Te poți bucura de reducere instant atunci când plătești cu cardul tău Mastercard în magazin. Trebuie doar să prezinți această ofertă.

*Oferta nu se poate cumula cu alte reduceri sau promoții existente în locații. Ofertă valabilă pană la 31 decembrie 2023.

Despre Gerard Darel

Fondat în anul 1970 la Paris de către Danièle și Gérard Darel, brandul întruchipează eleganța stilului francez. Garderoba Gérard Darel este sofisticată și distinsă în maniera clasicului chic, cu bluze elegante, tricotaje relaxate, fuste feminine, denim retro, rochii de zi și paltoane clasice, cele mai multe fiind confecționate din mătase, cașmir și fire naturale de cea mai bună calitate.

În 2003 Gérard Darel a creat celebra geantă din piele “Le 24h” devenind un succes instantaneu și un icon al brandului. Pentru a reflecta o anumită idee franceză de eleganță, Charlotte Gainsbourg și Laetitia Casta au fost alese ca ambasadori ai mărcii.

Când Gérard Darel a achiziționat cunoscutul colier cu mărgele de sticlă al lui Jackie Kennedy, la licitație, el a fost inspirat să creeze celebrul său “Colier Jackie”, care a devenit, imediat, unul dintre must-have-urile casei de modă