O51  oferta


Ofertă cu EXTRA BENEFICII
în perioada
17-19 decembrie

Bucură-te de ofertă

30% reducere la lentile Blue Control de la Hoya*

OFERTĂ LIMITATĂ

În weekendul 17-19 decembrie bucură-te de 30% discount la lentile Blue Control de la Hoya la comanda completă de ochelari de vedere (ramă+lentile+montaj), dacă plătești cu cardul tău Mastercard Premium.*

*Oferta este disponibilă in magazine și nu se cumulează cu alte promoții, pachete sau beneficiile cardului de fidelitate.

După această perioadă și până la finalul anului, te poți bucura în continuare de 15% reducere în magazine pentru orice produs achiziționat, dacă plătești cu cardul tău Mastercard Premium. Trebuie doar să prezinți această ofertă.**

**Oferta nu se aplică pentru lentilele de contact și soluțiile de întreținere ale acestora și nu se cumulează cu alte oferte sau promoții valabile în magazine, precum nici cu beneficiile cardurilor de fidelitate emise de O51.

Despre O51

O51 | Image Matters este conceput ca un spațiu rafinat, elegant și confortabil care reunește în oferta sa peste 30 de mărci de atelier exclusiviste și high-end fashion.

O51| Image Matters a fost proiectat astfel încât să ofere clienților un mix de inovație, mărci de lux, design și performanță. Fiecare dintre cele doua magazine emblematice din Baneasa Shopping City si Afi Cotroceni prezintă modele exclusiviste pentru cei curajoși, clasici, excentrici, idealiști sau minimaliști, dar mereu la modă.