OPTIblu oferta

Ofertă cu EXTRA BENEFICII
în perioada
17-19 decembrie

Bucură-te de ofertă

30% reducere la lentile Blue Control de la Hoya*

Cum beneficiezi de ofertă?

OFERTĂ LIMITATĂ

În weekendul 17-19 decembrie bucură-te de 30% discount la lentile Blue Control de la Hoya la comanda completă de ochelari de vedere (ramă+lentile+montaj), dacă plătești cu cardul tău Mastercard Premium.*

*Oferta este disponibilă in magazine și nu se cumulează cu alte promoții, pachete sau beneficiile cardului de fidelitate.

După această perioadă și până la finalul anului, te poți bucura în continuare de 15% reducere în magazine la OPTIblu, cât și online pe www.optiblu.ro pentru orice produs achiziționat, dacă plătești cu cardul tău Mastercard Premium. Trebuie doar să prezinți această ofertă în magazin, iar pe site, trebuie să introduci codul promoțional “Mastercard”**

**Oferta nu se aplică pentru lentilele de contact și soluțiile de întreținere ale acestora și nu se cumulează cu alte oferte sau promoții valabile în locație sau online, precum nici cu beneficiile cardurilor de fidelitate emise de OPTIblu.

Despre OPTIblu

Principal retailer de optică medicală, OPTIblu îmbină perspectiva estetică cu cea medicală, pentru a oferi peste 8000 de modele de ochelari de vedere, soare sau lentile de contact, 100% originale, în 77 de magazine din țară sau pe optiblu.ro.

Certificat cu medaliile „CEL MAI BUN RAPORT PREȚ/CALITATE” în 2021 și „CALITATE SUPERIOARĂ VOTATĂ DE CLIENȚI” în 2018, OPTIblu îmbină armonios calitatea, sfaturile oferite de experți în domeniul vederii, serviciile ireproșabile și designul deosebit.