Optiplaza oferta

Ofertă cu EXTRA BENEFICII
în perioada
17-19 decembrie

Bucură-te de ofertă

30% reducere la lentile Blue Control de la Hoya*

Cum beneficiezi de ofertă?

OFERTĂ LIMITATĂ

În weekendul 17-19 decembrie bucură-te de 30% discount la lentile Blue Control de la Hoya la comanda completă de ochelari de vedere (ramă+lentile+montaj), dacă plătești cu cardul tău Mastercard Premium.*

*Oferta este disponibilă in magazine și nu se cumulează cu alte promoții, pachete sau beneficiile cardului de fidelitate.

După această perioadă și până la finalul anului, te poți bucura în continuare de 15% reducere în magazine la Optiplaza, cât și online pe www.optiplaza.ro pentru orice produs achiziționat, dacă plătești cu cardul tău Mastercard Premium. Trebuie doar să prezinți această ofertă în magazin, iar pe site, trebuie să introduci codul promoțional “Mastercard”**

**Oferta nu se aplică pentru lentilele de contact și soluțiile de întreținere ale acestora și nu se cumulează cu alte oferte sau promoții valabile în locație sau online, precum nici cu beneficiile cardurilor de fidelitate emise de Optiplaza.

Despre Optiplaza

Optiplaza îmbină în același concept moda și optica medicală, oferind clienților ochelari de vedere sau soare, lentile de contact cu dioptrii sau colorate și accesorii pentru o experiență unică de shopping în cele 23 de magazine și pe optiplaza.ro.

Cu peste 50 de branduri de renume internațional, 500 de modele unice în fiecare magazin, produse 100% originale și servicii specializate de îndrumare profesională, Optiplaza impresionează printr-un design deosebit și grija pentru perfecționarea vederii.