SanoPass

50% reducere pentru abonamentele medicale SME*

Bucură-te de ofertă

How useful was this post?

Evaluează oferta

Average rating 3.8 / 5. Vote count: 9

No votes so far! Be the first to rate this post.

50% reducere pentru abonamentele medicale SME*

Cum beneficiezi de ofertă?

Angajații tăi se pot bucura de serviciile medicale de care au nevoie, iar compania ta beneficiează de 50% reducere la achiziționarea acestora printr-un card Mastercard Business sau Corporate, direct de pe site-ul SanoPass.

*Oferta este valabilă până la 31.12.2021. Pentru informații complete despre oferta de care benefiezi te rugăm să introduci primele 6 cifre ale cardului tău în spațiul dedicat de AICI. Regulamentul campaniei este disponibil AICI.

Despre SanoPass

SanoPass este o companie lansată în 2019 care a devenit rapid cea mai mare platforma care digitalizează, conectează și individualizează toate beneficiile de prevenție medicală.

Antreprenorii, posesori de card Mastercard Business sau Corporate, au ocazia să își digitalizeze afacerea prin acces, cu 50% reducere, la abonamentele medicale dedicate întreprinderilor mici și mijlocii. Poți descoperi abonamentele potrivite pentru tine și compania ta AICI.

Accesul la serviciile medicale achiziționate prin oferta Mastercard se face exclusiv prin intermediul aplicației SanoPass, iar clienții Mastercard pot beneficia de Specialități Medicale și Medicină Generală și Internă, consultații Stomatologice, Imagistică Avansată, Analize de Laborator, în cadrul a peste 850 de clinici, și la peste 10.000 de medici la nivel național.

Aplicația, prin componenta gratuită, oferă utilizatorilor, asistenta psihologică rapidă, dosar medical electronic, gestionarea digitală a programărilor și avantajul plății digitale simple, instant și sigure, direct în aplicație.

Serviciile SanoPass pot fi accesate și de către persoane fizice, care dețin carduri Mastercard. Aceștia beneficiază de servicii medicale gratuite, iar mai multe informații despre această ofertă pot fi găsite AICI.