SanoPass

15% cashback pentru toate serviciile medicale sau beneficii exclusive și servicii medicale gratuite*

Bucură-te de ofertă

How useful was this post?

Evaluează oferta

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 7

No votes so far! Be the first to rate this post.

15% cashback pentru toate serviciile medicale sau beneficii exclusive și servicii medicale gratuite*

Cum beneficiezi de ofertă?

Te poți bucura de consiliere medicală telefonică nelimitată, 15% cashback pentru toate serviciile medicale, dar și de alte servicii în funcție de tipul de card deținut doar după instalarea aplicației SanoPass și înregistrarea cardului Mastercard în aceasta.

*Oferta este valabilă până la 31.12.2021. Pentru informații complete despre oferta de care benefiezi te rugăm să introduci primele 6 cifre ale cardului tău în spatiul dedicat de AICI. Regulamentul campaniei este disponibil AICI.

Despre SanoPass

SanoPass este o companie lansată în 2019, ce a devenit rapid cea mai mare platforma care digitalizează, conectează și individualizează toate beneficiile de prevenție medicală.

Posesorii de card Mastercard beneficiază, în exclusivitate, de 15% cashback la toate serviciile medicale disponibile prin platforma SanoPass, iar clienții premium au acces la consultații și investigații la Medicina Generală, Medicină Internă, Stomatologie și analize de laborator gratuite, în cadrul a peste 850 de clinici, și la peste 10.000 de medici la nivel national.

Aplicația le oferă utilizatorilor servicii nelimitate de consiliere medicală telefonică, asistenta psihologica rapida, dosar medical electronic, gestionarea digitală a programărilor și avantajul plății digitale simple, instant și sigure, direct în aplicație.

Serviciile SanoPass pot fi accesate și de către companiile care dețin carduri Mastercard pentru angajați dacă acestea doresc să le asigure angajaților pachete personalizate, cu discount de 50%.