Sarto oferta

Ofertă cu EXTRA BENEFICII
în perioada
3-5 decembrie

Bucură-te de ofertă

30% reducere la o selectie de produse premium, Audit de garderobă + Serviciul On Call*

Cum beneficiezi de ofertă?

OFERTĂ LIMITATĂ

În weekendul 3-5 decembrie bucură-te de 30% reducere, Audit de garderobă + Serviciul On Call, la o selecție de produse premium la SARTOdacă plătești cu cardul tău Mastercard Premium în showroom sau în magazinul online www.sarto.ro.Trebuie doar să prezinți această ofertă în magazin, iar pe site, trebuie să introduci codul promoțional “Mastercard”.*

După această perioadă și până la finalul anului, te poți bucura în continuare de 10% reducere, Audit de garderobă + Serviciul On Call, când plătești cu cardul tău Mastercard în showroom sau în magazinul online www.sarto.ro.

Pentru produsele SARTO bespoke beneficiezi de servicii de croitorie și întreținere complementare gratuite.

Deplasare la o adresă dorită de client (valabil exclusiv pentru București)

*Oferta nu se poate cumula cu alte reduceri sau promoții active.

Despre SARTO bespoke

SARTO bespoke este singurul loc din București care oferă toate cele 3 servicii-etalon în vestimentația masculină: bespoke, made-to-measure și ready-to-wear. Aici, bărbații pot alege ținute construite de la zero de către croitori cu peste 30 de ani de experiență și au acces la o selecție de peste 10.000 de țesături de la furnizori ca Zegna, Scabal sau Cerruti.

Vestimentația e adaptată oricărui sezon și stil – business, casual, gală – și include: costume, cămăși, jachete, jeans, paltoane și veste. Acestea sunt completate cu accesorii premium: pantofi, genți cravate, butoni etc.