Scandinavian Design House

7% reducere la orice produs achiziționat*

Bucură-te de ofertă

7% reducere la orice produs achiziționat*

Cum beneficiezi de ofertă?

Te poți bucura de 7% reducere pentru orice produs achiziţionat folosind codul “Mastercard” la orice produs de la Scandinavian Desing House, dacă plătești cu cardul tău Mastercard Premium, online, pe www.sdhouse.ro.*


*Oferta nu se poate cumula cu alte reduceri sau promoţii existente pe site. Ofertă valabilă pană la 31 decembrie 2022.

Despre Scandinavian Design House

Scandinavian Design House s-a născut din dorința de a oferi iubitorilor de design scandinav o destinație unde pot beneficia de o experiență completă pentru amenajarea interioară și exterioară a spațiului lor. Fie că este vorba de spații rezidențiale, office sau HoReCa, Scandinavian Design House vă oferă o gamă largă de servicii, de la consultanță specializată și proiectare, la comercializare de mobilier funcțional, inteligent și urban și accesorii cu un design scandinav la superlativ, până la servicii de montaj profesionist impecabil.

Cei 15 ani de experiență în acest domeniu ne-au motivat să gândim inteligent și să ne perfecționăm în permanență. Ne dedicăm cu pasiune dezvoltării unei culturi prin care fiecare dintre clienții noștri să beneficieze de o experință extraordinară pe întreg parcursul procesului de amenajare și decorare, dar și atunci când doar achiționează piese de mobilier și accesorii din magazinul online www.sdhouse.ro.