Under Armour


10% reducere pentru orice produs achiziționat în magazine*

Bucură-te de ofertă

10% reducere pentru orice produs achiziționat în magazine*

Cum beneficiezi de ofertă?

Prezintă această ofertă în magazinele Under Armour, plătește cu cardul tău Mastercard și te bucuri de o reducere instant de 10% la toate produsele care au un discount maximum de 30%.

Despre Under Armour

Under Armour a debutat în anul 1996 și este unul dintre liderii mondiali în producția de echipament sportiv. Brandul a fost creat în Baltimore SUA de Kevin Plank, un fost jucător de fotbal american, cu obiectivul de a produce echipamente sportive pentru atleții profesioniști sau amatori care doresc îmbunătățirea performanțelor.

Under Armour se concentrează pe toate etapele din viața unui atlet: pregătirea, competiția și recuperarea post efort. Astfel au fost înglobate în echipamente materiale cu proprietăți speciale care permit creșterea rezistenței și accelerarea procesului de recuperare, o etapă crucială pentru îmbunătățirea performanțelor.

Brandul a rămas mereu fidel misiunii de a face atleții mai buni prin pasiune, design, urmărirea neîncetată a inovației și continuă să revoluționeze permanent piața echipamentelor sportive.